Nyáron általában a könnyed, virágos és színes minták a divatosak, míg ősszel ezeket valamivel komolyabb motívumok váltják.

Most sincs ez másként, a következő szezonban egy sokkal sötétebb, kevesebb tónusból álló palettán mozgó minta lesz az abszolút sláger: az állatminta, ezek közül is különösen a leopárdfoltok és a zebracsíkok tarolnak majd. Ezt igazolják a divatházak is, számos meghatározó őszi kollekcióban helyet kapott a stílus, többek közt Victoria Beckham, a Balenciaga és Tom Ford is használta.

A divatrajongók általában két táborra szakadnak az állatmintát illetően: van, aki imádja, és nagyon szívesen viseli, más pedig ódzkodik tőle, és el sem tudja képzelni, hogy akár egy apró kiegészítő formájában is visszaköszönjön a szettjében. Pedig a főleg barna, sötétvörös, fekete és fehér színekből álló motívumok most feltűnő formában, nagy felületen hordva lesznek a legdivatosabbak.

Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne visszafogott formában is viselni, akár egy könnyed bandana vagy egy mintás cipő formájában megbolondítva az outfitet. Elsősorban a leopárd- és a zebraminta is a természetes árnyalataiban lesz divatos, de a hozzájuk közel álló színekkel még lehet próbálkozni. Te mit gondolsz az őszi trendről: örülsz neki, vagy inkább elhagynád?

  • Megosztás:
hirdetés