Egy ideje a kockás és csíkos minta letaszíthatatlan a trónról, de lehet, hogy már nem sokáig, ugyanis tavasszal jön az édes kis pöttyös anyagok divatja!

A textilminták éppúgy a divat meghatározó elemei, mint a színek. Minden évben akad belőlük egy-egy kedvenc, melyet játékosan variálhatunk a különféle trendek alapján. Hosszú ideje már a kockás és csíkos mintázatok élveznek elsőbbséget a többi ornamentummal szemben, de persze, mindig akadnak szezonális printek, mint amilyenek a nyaranta felbukkanó levélminták. Idén tavasszal a vintage hangulat minden eddiginél erősebben szövi át az üzletek kínálatát.

A klasszikus nőiességet szorgalmazó szabásvonalak mellett a régi idők bájos textilmintázatai is felbukkannak. A pöttyös ruhadarabok és kiegészítők már most elárasztották az új kollekciókat. Az apró és nagyobb léptékű minták egyaránt divatba jönnek, ám nem kell olyan kötöttséggel számolnunk velük kapcsolatban, mint annak idején anyáinknak és nagyanyáinknak.

Ízléses módon a pöttyös printek bátran elegyíthetőek élénk színekkel és feltűnő anyagokkal, sőt, akár más díszítőelemekkel is, ha tónusaikat tekintve összhang uralkodik közöttük. Megmutatjuk, hogyan és milyen formában lesz jelen a pöttyös minta a tavaszi divatban!

  • Megosztás:
hirdetés