Ha számodra sem ismeretlen a beton pingpongasztal, a nyomós ivókút és a turistaszalámi, akkor ezek a táskák tetszeni fognak! Gyerekkorunk kirándulásait eleveníti fel az új kollekció.

A kelet-európai túrakultúra egykor elmaradhatatlan kellékei mai szemmel egy letűnt kor elavult relikviái, pedig az erdő mélyén szunnyadva a mai napig őrzik a régmúlt nyarak nevetéseit. Ezeknek a tiszta, egyszerű természetjárásoknak az ártatlan báját és vidámságát eleveníti fel az YKRA KEMPING’73 elnevezésű táskakollekciója, melynek mintái egytől egyig szorosan kötődnek a kempingezés és túrázás hagyományaihoz.

A márka jól beazonosítható modelljei, a MATRA MINI, SAILORPACK, SAILOR MINI, SCOUT hátizsákok és a POUCH neszesszer ezúttal az élénk színek helyett natúr vászonból készültek, amire a szocialista éra meghatározó szabadidős tevékenységének szimbólumai kerültek hagyományos, szitanyomásos technikával.

A KEMPING’73 játékos mintáit Csordás Levente illusztrátor tervezte, aki már korábban is készített grafikákat az YKRA márka számára. A művész saját gyerekkori emlékeiből, a Budai-hegyekben tett hétvégi családi kirándulásokból kiindulva a túrázás élményéhez köthető apró, de annál jellegzetesebb részleteket adja vissza tökéletes YKRA-stílusban: a táskákon a mindenki által jól ismert, fából épült kilátó, sátortetős, erdei menedékkunyhó és a tubusos krémsajt narancs-kék változatai fedezhetők fel.

A KEMPING’73 kollekció darabjai Budapesten a Zun Store üzletében vagy az YKRA webshopjában vásárolhatók meg. Ráadásul május 31-ig minden 75 eurót meghaladó webshoprendelés mellé egy ajándék YKRA-tolltartó jár, melynek színe a készlet függvényében változhat. Az akció a készlet erejéig érvényes.

  • Megosztás:
hirdetés