A változatos szoknyakínálatot elnézve, máris csábítóbbnak tűnik az ősz. Rafinált, kacér, drámai, és elegáns darabokban is bővelkednek a kollekciók.

Az enyhe őszi idő sokkal kreatívabb öltözködési variációkra ad lehetőséget, mint mondjuk a forró nyári, vagy a hideg téli szezon. Ilyenkor izgalmasan és csinosan lehet rétegezni a ruhákat, valamint ki lehet használni az összes szoknyafazont, a minitől a maxiig. A sokoldalú öltözködést szintén megtámogatja az üzletek színes szoknyaválasztéka, mely számtalan stílusjegyet felvonultat.

A kockás minták konszolidáltabb fazonokra vándoroltak, a mini farmerkreációk egyszerre lazák, édesek és pimaszak, a bőrszoknyák pedig minden nőben maximumra fűtik a nőiességet. A lenge és nehézkes anyagok nagy egyetértésben váltogatják egymást: marad például a pliszírozott maxi, mely fémesen csillogó, és kötött variációban egyaránt megtalálható. Az őszi virágos trend beszippantotta a vintage stílusú midi szoknyákat, melyek drámai hangulatot adnak az öltözéknek. Mutatjuk a legszuperebb darabokat!

  • Megosztás:
hirdetés