Idén nagyon divatos minden, ami fodros, és szintén trendi az egymáshoz tökéletesen passzoló felső és nadrág – vagy szoknya. Az alábbi ruha ezt a két tulajdonságot vegyíti, így, ha csak látatlanban beszélnénk róla, nagyon jó választásnak gondolnánk a szezonra. A gyakorlatban azonban más a helyzet.

A képen látható outfit kezd elterjedni a divattal foglalkozó oldalakon és az üzletekben, annak ellenére, hogy magába foglal minden olyan tulajdonságot, ami optikailag tönkreteheti a viselője alakját. A V-kivágás és a fodor kombinációja miatt a felső lehúzza a melleket, eltünteti a derekat, és olyan hatást kelt, mintha egy nagy pocak lenne alatta.

A szoknya túlságosan kiemeli és kerekíti a csípőt, amit az alsó fodor miatt még a függőleges gombsor sem tud ellensúlyozni. Tovább ront a helyzeten, hogy a felső és a szoknya is egyszínű, emiatt összemossa, és a kellő helyeken sem töri meg az alakot. Külön-külön még nem is lenne olyan nagy baj a két ruhadarabbal, de a kettőt kombinálva valódi divatkatasztrófát értek el a megalkotói.

  • Megosztás:
hirdetés