Elie Saab valóságos ruhacsodákat alkotott az idei őszi-téli összeállításában. A libanoni tervező kreációi tetőtől talpig nőiesek, a finom darabokat pedig még különlegesebbé teszik a feltűnő, de a legkevésbé sem hivalkodó díszítések. Nézd meg képeken a 2014-2015-ös őszi-téli kollekciót!

Mesébe illő ruhák

A kollekcióban helyet kap a még mindig divatos ombre stílus: a színátmenet elképesztően jól néz ki egy olyan nagy felületen, mint egy földig vagy combközépig érő ruha. A hatást fokozzák az apró, csillogó kövek és színes díszítések az anyagon.

Nemcsak a csillámos, de a gyöngyökkel díszített ruhák is mesébe illőre sikerültek. A színválasztás is igazán szerencsés volt, a kellemes rózsaszín, a szemet gyönyörködtető mélykék és az üde, tisztaságot sugárzó bézs mind-mind el vannak találva. 

Rövidebb fazonú kreációkat is tervezett Elie Saab, de ezek sem kevésbé komolyak. A lágy esésű, ezüst és világoskék ruhákat csipkedíszítéssel bolondította meg, a gyöngyös ruha könnyedségét pedig a fekete színnel ellensúlyozta. 

A lekerekített cipőfazonok helyett idén ismét hódítanak a hegyes orrú magassarkúk, melyek ebben a kollekcióban is visszaköszönnek, és remekül illenek a csodaszép estélyi ruhák stílusához.

  • Megosztás:
hirdetés