A vörös szín olyan, mint egy szeszélyes, temperamentumos nő: féktelen energiát, magabiztosságot és dominanciát sugall, ugyanakkor agresszív erők lakoznak benne. Amennyire elragadó, pont annyira lehet utálatos is egyben, hiszen mágnesként vonzza bűvkörébe a szemlélődőt, de egy bizonyos határon túl bosszantóan és ingerlőn telepedik rá.

Fekete mellé rendelve

A komor és zárkózott fekete tónus tökéletesen képes kontrollálni a heves pirost. Egyfelől teret enged neki, hogy kiviruljon és uralkodjon, másfelől pedig a háttérbe húzódva fegyelmezi. Ez a párosítás akkor működhet igazán a precíz eleganciában, ha a monokróm, sötét alap mellett csak egy-két kiegészítőben hagysz helyet a vörös színnek. Egy kockás táskával úgymond megfricskázhatod a feszes összképet – ezt a csavart mi is az őszi kifutókról lestük el.

A képen látható termékek: 1. Gucci; 2. Dents; 3. Asos; 4. KG by Kurt Geiger.

Homokszínű kompozícióba ültetve

A semleges, világos árnyalatoknak szinte megnő a fényerejük, amikor élénkpirossal találkoznak. A homokszín, a sápatag bézs és a sárgás teveszőr tónusa úgyszintén kiválóan alkalmas arra, hogy elegáns környezetet teremtsen a harsány vendég számára. Még egy megfontoltan összehangolt, monokróm öltözék sem fog mesterkélten kimértnek és modorosnak tűnni, ha belecsempészel egy leheletnyi narancsvöröst.

A képen látható termékek: 1. Diane von Furstenberg; 2. Ralph Lauren; 3. Asos; 4. Asos.

  • Megosztás:
hirdetés