Ahogyan újra divatba jöttek a trapéznadrágok, úgy az edzőcipők trendjénél is egyre inkább azok a fazonok hódítanak, melyek már korábban is műsoron voltak. Nézd meg képeken, melyek lesznek a tavaszi szezon kedvenc darabjai!

Ez a tavaszi edzőcipődivat

A klasszikus futócipő fazon az év legtrendibb edzőcipője, ami azért is remek hír, mert ennél kényelmesebb lábbelit nem nagyon tudunk elképzelni. A maximum két-három színű darabokat keresd: a fő árnyalatok a fehér, a szürke és a fekete, az élénk tónusok csak apró díszekként vannak jelen.

A szezon másik nagyon népszerű darabja a vastag talpú, tarkabarka edzőcipő, ami szintén nagyon kényelmes, és elképesztően feldob gyakorlatilag bármilyen outfitet. Érdemes hozzá illő táskát választanod, hogy azért ne legyen zűrzavaros a végeredmény.

A klasszikus, egyszerű dolgok kedvelőinek is kedveznek a tavaszi edzőcipőtrendek, mert a jól bevált, fehér, oldalcsíkos sneaker sem megy ki a divatból. A vonalak fekete és pink színben is jól mutatnak, és a lezser, de nőies ruhákhoz passzolnak a legjobban.

  • Megosztás:
hirdetés