Nőies elegancia jellemzi a Dolce & Gabbana 2014-es őszi kollekcióját, egy kis oroszos beütéssel. Az összeállítás nem nélkülözi a most oly divatos oversize darabokat sem, de a figyelmet inkább a nőies formák kiemelésére, a derékvonal hangsúlyozására fordították. Ha te is szeretnéd kiemelni az alakod, illetve elérni a homokóra formát, lesd el a trükkjeiket!

Így hangsúlyozza a derekat a D&G

A fűző önmagában nem túl ízléses ruhadarab utcai viseletként, de egy nőies ruha elemeként nagyon ötletes és mutatós lehet. A Dolce & Gabbana őszi kollekciójában is megjelenik ez a megoldás: úgy is hangsúlyozza a derekat, hogy közben nem szorítja ki a szuszt a viselőjéből.

A másik kézenfekvő megoldás a játék a mintákkal: ha a motívumok és a köztük lévő rés is homokórát formál, a szem automatikusan ilyen alakúnak látja a testet is. A virágminta egyébként is nagyon divatos idén.

A szabásvonallal is lehet trükközni. A peplum fazon még egy blézer esetében is jól mutat. A lefelé és felfelé bővülő, középen összeszűkülő ruhák szintén hangsúlyozzák a derekat, és a deréknál egy varrásvonallal kettévágott, karcsúsított egyberuhák is ezt a célt szolgálják.

Korábbi cikkünkben még több tippet olvashatsz azzal kapcsolatban, hogy hogyan varázsolhatsz magadnak homokóra alakot. Ha kíváncsi vagy, kattints ide!

Képek: style.com.

  • Megosztás: