A magyar plus size márka áprilisban teljes telt ház előtt vonultatta fel tavaszi-nyári kollekcióját egy kötetlen hangulatú divatbemutatón, Budapesten.

A vártnál is nagyobb siker rámutatott, hogy hazánkban is egyre nagyobb az igény a nemcsak kényelmes, hanem nőiesen divatos, nagyméretű ruhákra. Az új kollekciót bemutató divatshow után az immár húszéves fiori fashion márka alapítója és tervezője, Földiné Sánta Ibolya tartott stílustanácsadást az érdeklődőknek.

Az est házigazdája, Falusi Mariann is rávilágított a lesújtó tényre, hogy a magyar plazákban és divatüzletekben még mindig kevés ruhanemű csurran-cseppen a divatot kedvelő molett hölgyek számára.

Bár egy-egy márka rendelkezik pluszos méretsorral, leginkább olyan fazonokat vonultatnak fel, melyek a teltkarcsú nőknek kedveznek, ám az igazán dundi alkaton gyakran kényelmetlennek bizonyulnak. A fiori most is arra törekedett, hogy hiánypótló kollekciót hozzon létre, és a visszajelzésekből ítélve ezt a célkitűzést abszolút sikeresen teljesítette.

  • Megosztás:
hirdetés