A divatüzletek igyekeznek megszabadulni a tavalyi kínálatuktól, így most bizonyos farmerfazonokhoz is olcsóbban jutsz hozzá.

Bár az időjárás és a lelkivilágunk sem érezteti még velünk, hogy nyakunkon lenne a tavasz, ideje előregondolkodni a ruhatárunkat illetően, hiszen most rengeteg olyan darabra tehetünk szert akciós áron, mely tökéletesen megfelel a 2019-es trendeknek.

A legmenőbb farmerek, mint tudjuk, nem adják magukat olcsón, ám a januári leárazások idején akár az eredeti ár feléért is kifoghatsz olyan fazonokat, melyeket csak a készletből sepernek ki, és nem a divatból.

Korábbi összeállításunkban már beszámoltunk arról, hogy a szűk farmernadrágok meglehetősen háttérbe szorulnak idén, bár nem vonulnak ki teljesen a köztudatból. A helyüket azonban a nyolcvanas-kilencvenes éveket idéző, retró szabások veszik át.

Főszerepet kapnak a divat színterén a feneket és derekat hangsúlyozó, nőiesen lezser szárú mamafarmerek, a bokavillantó nadrágok, valamint az A-vonalú fazonok, de a lábszárig érő, bő szárú megoldások sem kopnak ki a menő cuccok táborából.

Az akciós készlet napról napra apad, és a méretsorok is gyorsan fogyatkoznak, így nem árt minél hamarabb kigondolnunk, hogy melyik lesz az idei kedvencünk a divatos sziluettek közül.

 

  • Megosztás:
hirdetés