Abszolút hordható ruhákat dobott ki 2013 őszére a Dior. Raf Simons első alkalommal tervezett a divatház számára elő-őszi kollekciót, mely ennél realisztikusabbra nem is sikerülhetett volna. A minták nincsenek eltúlozva, és a szabásvonalaknál sem rugaszkodott el a valóságtól. 

Bő szárú nadrágok

A klasszikus kosztümöt karcsúsított blézerrel és a vissza-visszatérő bő szárú nadrággal álmodták meg ehhez a kollekcióhoz. A színek teljesen hétköznapi, bárki számára viselhető tónusokban mozognak, és a kiegészítőket sem vitték túlzásba: itt-ott látható egy-egy sál, óra vagy táska, de nem is kell több.

A tipikus üzletasszony külsőt persze feldobták, hogy ne váljon unalmassá: egy kis pirossal és némi mintával fűszerezett darabokat is láthatsz, és volt, ahol a színes cipő adta meg a pluszt az összeállításnak. Az anyagokkal is játszottak, és felhasználták a fekete-fehér örök egységét.

Vannak olyan ruhák, melyekkel inkább a retró nőiesség irányába mentek el, például ilyenek a nagy, földet söprő szoknyák. Ezeknél a daraboknál már többször előfordul a színek megjelenése, de inkább a pasztell árnyalatok dominálnak. Itt is találhatsz mintás anyagokat, és még egy-egy masnival is találkozhatsz.

  • Megosztás:
hirdetés