A Camaïeu könnyedsége valószínűleg azokat is képes magával ragadni, akik általában több izgalmat, csavart és furfangot várnak el egy trendkövető márkától. Bár az üzletlánc semmilyen égbekiáltó egyediséget és vitrinbe kínálkozó műalkotást nem vonultat fel a palettáján, a színekkel nagyon jól játszik – de ezt már akkor bebizonyította számunkra, amikor belopta magát a hazai divatkínálatba életvidámságot hirdető kreációival.

Pezsgést, napfényt és energiabombát hozott, ám mindezt a legegyszerűbb csomagolásban tálalta, és azóta sem mondható el más róla. Bárki, aki belibben mostanság a Camaïeu valamely üzletébe, biztos lehet abban, hogy jobb kedvre derül. Az új kollekció ugyanis olyan, akár egy akkumulátor, mely a szivárvány legédesebb árnyalataival tölti fel a téli sivárságban lemerült lelket.

Az egyszerű, letisztult fazonokban itt-ott visszaköszönnek az ötvenes-hatvanas évek, de a cukormázas, élénk és pasztelles babatónusokkal együtt inkább egy idealizált stílusképet mutatnak. Mindezt persze csajos, laza, illetve nagyon hordható köntösbe bújtatta a francia márka. A választékból alapdarabokat, valamint színfoltként működő, karakteresebb cuccokat egyaránt kifoghatsz.

  • Megosztás:
hirdetés