Meglepő elemeket vegyítettek a tervezők a Chloé 2016-os kollekciójában: a nőies, finom darabokat egyszerű, sportos ruhákkal kombinálták. Az összeállításnak emiatt szokatlan hangulata lett, de egyáltalán nem ízléstelen: el tudunk képzelni olyan alkalmat, ahová megfelelhet egy ilyen outfit. Íme, a sportosan elegáns kollekció!

Chloé tavasz 2016

A földig érő, nőies szoknyákat eddig nem igazán tudtuk elképzelni melegítőfelsőre emlékeztető pulóverrel vagy sportos atlétával, és az ejtett vállú blúzhoz sem vennénk fel mackóalsóhoz hasonló nadrágot. A Chloé tervezői azonban kombinálták ezeket a darabokat.

Elmondásuk szerint egy kis kilencvenes éveket szerettek volna a kollekcióba csempészni, persze úgy, hogy az illeszkedjen a mai trendekhez is. A farmer is fontos szerepet játszik az összeállításban, melynek megalkotásakor a szabadság, a tisztaság és az egyszerűség lebegett a dizájnerek szeme előtt.

Egy csipet nyarat is találni a kollekcióban, bizonyos ruhák ugyanis tökéletesen illenének egy tengerparti sétához, illetve egy olyan naphoz, amikor a kánikula miatt csak habkönnyű anyagokat visel el magán az ember.

  • Megosztás:
hirdetés