Az oversize ruhadarabok viselésének megvannak a szabályai, de a Céline tervezői nem sokat törődtek azokkal, és ez sajnos levon a 2017-es tavaszi kollekció értékéből. Nézd meg képeken, mivel készült a francia divatház a következő szezonra!

Céline tavasz 2017

A Céline kollekcióját meghatározzák az oversize kabátok és blézerek, melyek önmagukban megállnák a helyüket, de a bő szárú és trapéznadrágokkal sajnos nem az igaziak. Különösen előnytelen a középen látható, réteges outfit, amely még egy nádszál karcsú modellt is kövérít.

Nem kegyesebbek a vonalakhoz az egyberuhák sem, amelyek formátlan szabását még a könnyed anyagok sem tudták ellensúlyozni. Bár néhány darab karcsúsított a derékvonalnál, a különböző ráncok, fodrok és buggyok már tönkre is tették az alakot.

Aránytalanul megnyújtják a felsőtestet, és összenyomják a lábakat a hosszított, oversize felsők, melyekhez szintén bő nadrágokat választottak a tervezők. A színkombinációk azonban jól sikerültek, megmutatják, hogy egy leheletnyi piros mindenhol jól mutat.

  • Megosztás:
hirdetés