A body fazonja nagyjából olyan, mint az egyrészes fürdőruha, de van belőle alul kapcsos és összevarrt változat is. Viselésének sok előnye van, például kényelmesebb, mint egy sima felsőrész, mert nem csúszkál, és az olyan outfitekhez is ideális, melyeket betűrt pólóval viselnél, mert nem hurkásodik és gyűrődik fel a szoknya vagy a nadrág alatt. Most újra divatos, mutatjuk, hogyan viseld!

Így viseld a bodyt!

Pántos, rövid és hosszú ujjú body is létezik, és mindegyik jól mutat magas derekú rövidnadrággal. A kivágásnál fűzős fazon most különösen divatos, de a klasszikus, trikóra hajazó változattal sem foghatsz mellé.

Hűvösebb napokon hosszú farmernadrággal is tökéletes, mindegy, hogy trapéz- vagy szűk szárú darabbal viseled. A szakadt farmerhez nagyon jól illik, de arra vigyázz, hogy ha olyan helyre mész, a combkivágás ne lógjon ki a nadrágból – ezt inkább tartogasd estére, egy laza partira.

Szoknyával párosítva a body még elegáns viselet is lehet, főleg, ha fűzős vagy csipkés változatot választasz, de a teljesen egyszínű fekete is nagyon csinos tud lenni. Minden szoknyafazonhoz illik: ceruza-, mini- és midiszoknyával is jól mutat.

  • Megosztás:
hirdetés