Már hazánkban is akadnak rajongói, de talán még nem eléggé ismert nálunk a spanyol Bimba & Lola márka, pedig az idei tavaszi kreációit Rajzák Kinga népszerűsítette, és az online üzlete Magyarországra is szállít – ám a remek stílusötletei miatt szintén érdemes megismerkedni vele. A cég tervezőinek kiforrott elképzelése van arról, hogyan lehet egyszerűen, mégis egyedien ötvözni a vintage divatot a mai trendjegyekkel úgy, hogy minden ruhadarab abszolút megállja a helyét az utcai viseletben, ennek ellenére kitűnjön játékosságával.

A 2012-es őszi-téli kollekció a negyvenes-ötvenes évek divatelemeit gyúrja össze, illetve a következő szezon leggyönyörűbb színeit vonultatja fel. A felhozatal picit olyan, mintha egy kapszulába sűrítve tálalná a meghatározó őszi irányzatokat: felbukkannak benne kék-zöld, piros-bordó, metálfényű, virágos és military-beütésű összeállítások, valamint a retró kárpit- és brokátmintákra is nagy hangsúly került.

Ha még nincs ötleted, milyen vonalon indulj el az őszi ruhatárad összeállításakor, a Bimba & Lola új kollekciójából nemcsak a stílusodhoz, hanem a színkompozíciókhoz is nagy adag ihletet meríthetsz.

  • Megosztás:
hirdetés