A barnának rengeteg árnyalata van, és az általános hiedelemmel ellentétben, nem mindegyik teszi öregessé, vagy morózussá az öltözéket. Persze, nem árt tudnod, hogyan variáld a nőies színverzióit.

hirdetés

A barna tónusok ismét utat törtek maguknak a divatban, és nem tagadjuk, meg is érdemlik a figyelmet. Az őszi falevelek barnás színskálájával egyre gyakrabban találkozhatunk az idei trendekben, melyek bebizonyítják, hogy ezek az árnyalatok akár elegáns szintre is léphetnek.

Ha eddig azt gondoltad, hogy a csokoládészíneknek csak a frizuradivatban lehet kiemelt helyük, most egész biztosan meg fogsz lepődni: a barnával kombinált öltözékek ugyanis cseppet sem unalmasak, és nem tompítják le viselőjük sugárzó nőiességét.

Érdemes azonban tisztában lenni az őszi-téli irányzatok barnás alapú favoritjaival, melyek a többi divatszínnel, illetve együtt is jól variálhatóak. Az aranybarna és a teveszőrtónusok, a rozsdás és okkeres színváltozatok, valamint a krémes, pasztelles barnák remekül passzolnak a téli színskála melegebb és hűvösebb árnyalataihoz. Megmutatjuk, milyen kombinációkban dobhatod fel velük az öltözéked!

  • Megosztás:
hirdetés