Az amerikai Joseph Altuzarra  hat éve kezdett el divattervezéssel foglalkozni, jobban mondva, 2008-ban dobta piacra eső kollekcióját, ami osztatlan sikert aratott a kritikusok és a fashionisták körében. Elsősorban letisztult szabásai figyelemreméltók, de emellett nagyon fontos nála az anyaghasználat, mely mindig a legmagasabb minőségű szöveteket jelenti.

Csodás kabátok

A New York-i tervező kabátjai egy egyszerű ötleten alapulnak, mégpedig azon, hogy a bélés is látványos, így két árnyalattal játszik. Az öveken is megjelenik ez, nem is értjük, miért nem jutott még eszébe másnak.

Természetesen nem maradhat ki a szürke szín az őszi-téli kollekcióból, idén kötelező. Joseph Altuzarra élénk színekkel kombinálta a kellemes, világosszürke árnyalatot, és itt is játszik a kifordíthatósággal.

Elképzelhető, hogy inspirációnak látogatást tett a nagymamájánál is, néhány ruha ugyanis nagyon meglepő anyagból készült, például rongyszőnyegszerűen szövöttből, de van, amelyik takarónak is beillik. Ettől függetlenül jól néznek ki.

  • Megosztás:
hirdetés