A 2019-es divat sok olyan ruhadarabot tartogat számunkra, mely optikailag összenyomhatja és szélesítheti az alakunkat. Nem kell lemondanunk róluk, ha betartjuk az alábbi szabályokat.

hirdetés

A tavaszi divat a magas nyakú felsőket, a fehér öltözékeket, valamint a bő szárú és trapéznadrágokat egyaránt támogatja. Ezekkel a darabokkal óvatosan kell bánnunk, ha van egy kis felesleg rajtunk, és az átlagnál alacsonyabbak vagyunk. Ám jó hír, hogy egyiket sem kell kitiltanunk a szekrényünkből, ha néhány apróságra odafigyelünk.

Dearly Bethany alaknyújtó trükkjeit érdemes megjegyezni, hiszen a segítségükkel elkerülhetjük a bő fazonok és a garbó kövérítő hatását. Három divatos öltözéket mutat be a blogger, melyekkel már a tavaszra hangol minket: a különbség jól látható a képkockákon, melyek rámutatnak arra, hogy mennyit számítanak a jól összeválogatott kiegészítők, és a szettekhez rendelt kabátfazonok.

Sokat csalhatunk, ha a garbós ruhán a derékvonal legmagasabb pontjára helyezzük az övet, a blúzt és az inget betűrjük a magas derekú nadrágba, illetve egyenes vonalú vagy derékhangsúlyos kabátot választunk az öltözékünkhöz. A sapka nemcsak azért hasznos, mert melegen tartja a fejünket, hanem adott esetben a magasságunkhoz is hozzácsap pár centit. A magas nyakú felsőre helyezett, V-alakú nyaklánc pedig optikailag karcsúsítja és megnyújtja a sziluettet.

Ezeket a mintákat kövesd, ha vékonyabbnak és magasabbnak szeretnél tűnni!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés