Fennállásának kilencvenedik évfordulóját ünnepelte az Akris divatház, amikor a 2013-as tavaszi-nyári kollekció készült. A svájci divattervező, Albert Kriemler azt nyilatkozta, hogy a márka még fiatal, hiszen csak kilencvenéves. A kritikusok szerint a ruhák tulajdonképpen nem rosszak, de nem hozták azt a szintet, amit elvártak tőlük. Szerintünk jól sikerültek.

Fekete ruhák nyárra

Bár sokak tudatában benne ég, hogy nyáron szinte bűn fekete ruhába bújni, az idei kollekciók közül sokban megtalálható ez a szín. Nincs ez másként az Akris ruhái között sem, és igazán elegánsra, sőt, ránézésre kényelmesre sikerültek a sötét színű darabok. Persze azért világos színekkel is készültek.

Túlnyomórészt a pasztell színekre mentek rá, mint a világosbarna, a halványsárga vagy a finom rózsaszín. Ezeken kívül egy-egy zöld ruha is felbukkan, sőt, még az okkersárga is fellelhető a viseletek között.

Fehérben, valamint a rózsaszín különböző árnyalataiban is gondolkodtak, és sem a szabás nincs túlcicomázva, sem a színek nincsenek eltúlozva. A ruhák nőiesek, mégis lazák, és Walter Steiger cipői is el lettek találva: egyszerűek, de színesek, nyáriasak, illetve nagyon csinosak.

  • Megosztás:
hirdetés