Akkor is lehetsz dögös, ha nincs a köldöködig kivágva a ruhád. Mutatunk pár visszafogottabb, de nagyon divatos, nyárias felsőt, mely sokoldalúan variálható a szezonban.

Sok nő mellbedobással kezdte a tavaszt, hiszen most a divat is támogatja a nagyon mély, nagyon merész, férfivadító dekoltázsokat és hátkivágásokat, de nem muszáj mindent kitenned annak érdekében, hogy felfigyeljenek rád. Ha úgy érzed, szolidabb típus vagy, akkor is megtalálhatod a számodra szimpatikus kreációkat a kínálatban, melyek csalafintán takarnak, ahol kell, de azért nem burkolnak be nyakig a férfitekintetek elől.

A kínálat nagyon sokszínű, és persze, magán viseli a szezon legfontosabb trendjegyeit: az élénk, vidám, nyárias színpaletta, a pasztelles tónusarzenál, valamint a fekete árnyalat egyaránt hódít, éppúgy, ahogy a csíkos, virágos, pöttyös, csipkés és hímzett minta.

A csalafinta szabások nem pakolnak ki mindent, de azért kacéran felfednek vagy sejtetnek egy-egy területet a vállak mentén. Az alábbi topok még nőiesebb benyomást keltenek, ha magas derekú nadrággal, illetve szoknyával viseled őket. Megmutatjuk, mit kaphatsz ötezer forint alatt!

  • Megosztás:
hirdetés