Idén alapdarabbá avanzsált a farmerszoknya, melynek fazonkínálata még soha nem volt ennyire változatos. Megmutatjuk a legmenőbb darabokat!

Hatalmas farmerőrület tombol idén, a kilencvenes évek szellemében. Már a farmernadrágok fazonarzenálja is kimeríthetetlen volt a tavasz kezdetén, ám, ahogy berobbant a nyár, a farmerszoknyák az összes eddigi farmerkínálatot lepipálták a változatosság terén.

Az egészen a minitől a bokáig érő szabásokig terjed a választék, melyben a nőies és vagány darabok is helyet kaptak. A retró divatjegyek itt is megmutatkoznak: a hetvenes években kedvelt midi fazonok, illetve az A-vonalú, mini verziók éppúgy népszerűek a szezonban, mint a kilencvenes éveket idéző, koptatott és szaggatott megoldások.

A farmerszoknyák idén nemcsak a sportos stílusokban lubickolnak, hanem merészen átkacsintgatnak a nőies öltözékek színterére. A magas sarkú cipellő, a blézer és az elegáns táska egyaránt kiegészítheti a farmerszoknyás szettet, mindenféle idegenkedés nélkül. Itt remek tippeket találsz, hogyan viseld idén a legdivatosabb darabokat, a képgaléria pedig bepillantást ad a nyári kínálatba.

  • Megosztás:
hirdetés