Szétnéztünk a kínálatban, hogy megtudjuk, milyen színekkel és fazonokkal készülnek az üzletek a kora tavaszi időszakra. Megmutatjuk, melyek a szezon legdivatosabb dzsekijei elfogadható áron!

Hirtelen zúdult ránk a tavasz. Alighogy elolvadt a hó, máris előkerülhettek a vékonyabb dzsekik. A ruhaboltok hamar igazodtak a gyors kikelethez és a megváltozott igényekhez, ráadásul jól ráéreztek, mennyire áhítozunk a vidám színekre a sötét téli napok után. A kínálatban a rövidebb, vékonyabb fazonú dzsekik éppúgy megtalálhatóak, mint a melegebb változatok.

A korábbi évekhez hasonlóan a motoros dzsekik, a bomber szabások és a steppelt megoldások változatlanul jelen vannak a felhozatalban, idén azonban lesznek visszatérő színek és anyagok, melyekkel szintén gyakran találkozhatunk. A velúr, a bőr, a kordbársony, valamint a farmer divatosabb, mint valaha, árnyalatok terén pedig a telt, élénkvörös, a sötét- és világoskék, a púderrózsaszín, a sárga és narancssárga, valamint a khaki tónusok hódítanak. A kollekciók legvidámabb darabjai a virágos dzsekik, melyek nagyon népszerűek a kora tavaszi szezonban.

 

  • Megosztás:
hirdetés