A farmersorttal nem lehet hibázni, talán csak akkor, ha olyan helyre veszi fel az ember lánya, ahová nem illik. Idén sokszínű a fazonkínálat, és a sportostól a nőiesig sokféle stílusban kombinálhatod a rövidnadrágokat.

A nyarat nehéz elképzelni farmer rövidnadrág nélkül, hiszen ez a legnépszerűbb viselet a vízpartokon, nyaralóövezetekben, fesztiválokon. A farmersorthoz a szabadság íze kötődik, és ezért szinte mindig bekerül a bőröndbe, amikor beindulnak a nyári élmények.

Most két eltérő vonal különböztethető meg az új kollekciókban: a kacér és vagány, majdhogynem pókhálósra szaggatott, falatnyi fazon, illetve a konszolidáltabb, hosszabb szabású verzió. A nőies, magas derekú farmer rövidgatyók is beúsztak a képbe, illetve továbbra is jelen vannak a retró és klasszikus szabások.

A farmersortok szezonja talán csak annyiban tartogat újdonságokat, hogy idén az ing és a koptatott rövidnadrág olyan, mint két elválaszthatatlan jó barát, és a nőies topánok, valamint blúzok sem ódzkodnak már attól, hogy keveredjenek a vagány stílusú rövidnadrágokkal.

  • Megosztás:
hirdetés