Egy meggondolatlanul beválasztott farmer teljesen tönkrevághatja az alakodat, éppen ezért nem mindegy, melyik fazonra böksz rá az újdonságok közül.

A tavaszi kollekciókba már új farmerszabások is beszivárognak: a klasszikusoktól kezdve a bohém, múltidéző darabokon át egészen az extrém fazonokig terjed majd a friss szezon kínálata. A választék már most széles skálán mozog, de a megfelelő nadrágra nem csupán ízlés dolga rátalálni. Ahogy minden ruhadarab esetében, a farmereknél is nagyon fontos az alkati adottságainkat figyelembe venni. Tiltólistás darabok nincsenek, de lehet, hogy egy bizonyos nadrágstílusnak a második vagy a harmadik változata felel meg számodra.

A farmernál lényeges szempont, hogy miként áll a domborulatokon, és hogyan hangsúlyozza a szép íveket: a fenék-csípő, valamint a derék területére kell fókuszálni, de persze a fazon hossza is lényeges. A szabásvonalon túl érdemes még a hátsó varrásokat is jól szemügyre venned, melyeknek általában nem tulajdonítunk nagy jelentőséget, pedig a feneket formálják. Az alábbi farmerfazonok nagy kedvencek lesznek tavasszal, ám, mielőtt szert tennél valamelyikre, nem árt meggyőződnöd róla, hogy melyiknek enged zöld utat a testalkatod.

  • Megosztás:
hirdetés