A kora őszi időszak általában még nem kíván nagyon meleg rétegeket, így néhány kedvencedet sokáig marasztalhatod. A trendek alapján az alábbi ruhadaraboktól nem kell elbúcsúznod a nyár végén.

A szezonváltás előtt pár héttel már sokan felmérik a gardróbjuk tartalmát, hogy tudják, milyen újdonságoknak szeretnének helyet szorítani ősszel, és mely ruhadarabokat fogják elsuvasztani a szekrény mélyére a következő nyárig. Mivel az őszi divat idén nem tesz nagy fordulatot, egészen könnyű dolgunk akad a szekrényrendezéssel.

Továbbra is a nyolcvanas-kilencvenes évekből merítenek ihletet a trendek, ám a hetvenes évek divatvonala is feltör az élre. Marad a farmerimádat, és a nyári őrülethez hasonlóan a vintage fazonok élveznek előnyt a kínálatban. A bordás és kötött felsők, illetve body-k most kicsit kihasználatlanok maradtak a kánikulában, de nem baj, ha felszerelkeztél efféle kreációkkal, hiszen az új szezonban éppúgy divatosak maradnak.

A kockás minta imádata sincs még lecsengőben, úgy tűnik, a négyzetrácsos szivarnadrágokra és blézerekre sokáig szükség lesz még. Nem baj, ha bokavillantós nadrágot szereztél be nyárra, az őszi csizmákhoz és bakancsokhoz remekül passzolnak majd ezek a darabok. Mutatjuk, mi az, amit a legnagyobb nyugalommal átmenthetsz a nyárból.

  • Megosztás:
hirdetés