Néhány apró öltözködési trükkel sokat javíthatsz a megjelenéseden, és sajnos ugyanúgy, egy-két parányi baki elég ahhoz, hogy tönkrevágja az összképet.

Manapság mindenhonnan az folyik, hogy a divat mindenkié, és bárki bármit felvehet, ami megtetszik neki. Ám bármilyen jó szándék vezérli ezt a kijelentést, sajnos téves üzenetet hordoz. Éppen azért, mert különböző testalkattal rendelkezünk, és cseppet sem olyan biztos, hogy, ami egy magas nőn jól mutat, egy jóval alacsonyabbnak éppúgy előnyös lesz. A fazonok, kiegészítők játékával azonban sokféleképpen lehet cselezni.

Hosszú lábakkal sincs mindenki megáldva, és ezt a nagy többség elmondhatja magáról. Ha a comb vagy a vádli vaskos, az arányok picit eltolódnak, így jóval rövidebbnek tűnhetnek az alsó végtagok. Mégis számos olyan ruhadarab lapul az üzletek polcain, mely optikailag még jobban összenyomja a kurta virgácsokat. Ha ezeket ki tudod szűrni, az már fél siker, de többet is tehetsz azért, hogy ne tűnjön még vastagabbnak és rövidebbnek a lábad, mint amilyen valójában. Az alábbi divattippeket követve picit megnyújthatod az alsó végtagjaidat – ez persze csak a látszat, de érezni fogod, hogy milyen sokat számít. Ellenpéldákat is mutatunk, hogy lásd, mennyit számít egy jó ruhafazon!

  • Megosztás:
hirdetés