Négy showroom, két nap, egy helyen: ez a 4.ROOM, ami január 26-27-én indul útjára, hogy aztán havonta újabb és újabb showroomokban üsse fel a fejét. A 4.ROOM-hétvégéken a vendégek mindig négy showroom tervezőivel találkozhatnak egy helyen, és beleshetnek egy-egy divatműhely színfalai mögé.

Magyar dizájnerek, engedmény

Első alkalommal Bálint Sára és Keresztury Kata BS+F3 showroomjában – II. kerület, Jurányi utca 1., I. emelet – találkozhatsz a házigazda brandek tervezőivel, valamint Ducsai Judittal, a Kuti Kriszta-Geroge Radic ékszertervező párossal és Szabó Gabival, a zagabo ruhatervezőjével. A 4.ROOM lényege, hogy a divat iránt rajongók megismerkedhessenek a Budapesten működő műhelyekkel és showroomokkal, és egyszerre több designerrel is találkozhassanak olyan környezetben, mely lehetőséget ad a nyugodt beszélgetésekre és a kulisszák megismerésére. A látogatók süti és tea mellett vehetik szemügyre az alkotók legújabb kreációit, melyeket fel is próbálhatnak, és megoszthatják egyedi igényeiket a tervezőkkel. Ráadásul az első 4.ROOM több akciót, téli kiárusítást és újdonságot is tartogat.

Bálint Sára kézzel kötött sapkáit 20%, a sál-sapka szetteket pedig 25% kedvezménnyel lehet hazavinni. Kriszta és George csak a 4.ROOM idejére valamennyi ékszerből 10%-ot enged. A zagabo pedig itt tartja majd a férfi- és női kollekciók téli kiárusítását, ahol akár 70%-os leértékelést is kifoghatsz.
De nemcsak a kedvezményekről szól a hétvége, hanem a zavartalan beszélgetésekről és az egyedi elképzelések megvalósításáról.

Ducsai Juditnál például exkluzív TWINS-táskát rendelhetsz magadnak, melyhez több mint húsz mintából választhatod ki a helyszínen a színeket és az anyagokat.
És talán már a felsorolt tervezőkből is kiderült, hogy a pasikra is gondoltak a szervezők, hiszen ők is válogathatnak Sára meleg kötött kiegészítőiből, Judit férfitáskáiból, tablet- és telefontokjaiból, valamint Gabi új férfivonalából, a zagabo IPSILONból.

Január 26-án és 27-én délelőtt 11-től este 6-ig a BS+F3 showroomban – Jurányi utca 1., I. emelet, bal szárny – mindenkit várnak tehát a tervezők, a designcuccok, a sütik és a teák, azaz a 4.ROOM.

  • Megosztás:
hirdetés