A jóból is megárt a sok, és az amerikai Pixie Market blúzcsodáiról elsőként ez jut az ember eszébe. Persze köztudott, hogy a márka szereti az extravagáns, különleges ruhadarabokat, de idén tavasszal egy-kettő tényleg elég érdekesre sikeredett a divatimádat hevében. Amikor egy blúznak három ujja van, miközben a fél vállat szabadon hagyja, azért van min elgondolkodni.

Még a fodros kreációk a legszolidabbak, legalábbis kevésbé zavarják viselőjüket a mindennapi teendőkben, mint mondjuk a szuper bő ujjú ingvariációk, melyek mandzsettájával simán ki lehet kanalazni a levest. A Pixie Marketnek egyébként mindig vannak túltervezett ötletei, de általában véve ízlésesen vagány, stílusos ruhákat dobnak piacra. Ezek a blúzok, mondjuk, fotókon nagyon mutatósak tudnak lenni, de nem biztos, hogy mi lehúznánk bármelyikben is egy munkanapot.

 

 

Igaz, hogy két ujj csak dekorációs elem, de azért elég furcsa az összhatás.

 

 

A bővülő, oversize ujjak most nagyon divatosak, de az eltúlzott trendjegyek hatására ezek a blúzok nem igazán kényelmesek.

 

 

A fodros blúzok szintén megszaporodtak a szezonban. Általában vagy a mellszabáson, vagy az ujjakon fut keresztbe egy kis díszítés. Itt jó hosszú fodorra volt szükség!

 

  • Megosztás:
hirdetés