A trendek minden szezonban jönnek-mennek, de a klasszikus nőies stílus örök. Vannak olyan időtálló darabok, melyeket bármikor előkaphatsz, és még évek múltán sem nyúlhatsz velük félre.

A trendhullámok viszonylag gyorsan söpörnek végig egy-egy szezonon, aztán új divat veszi kezdetét. Ha folyton követnénk minden hirtelen váltást, és annak megfelelően vásárolnánk, negyedévente le kellene cserélnünk a ruhatárunkat. Éppen ezért, nem árt néha az időtálló kreációkra fókuszálni, melyeket nem hálóztak be semmilyen trendjegyek, így nem is kötődnek aktuális irányzatokhoz. Viszont remekül együtt tudnak működni a friss, karakteresebb cuccokkal.

Bár a vállfán olykor unalmasnak tűnnek, érdemes néha felszerelkezni szimpla fekete, barna, szürke és bézs alapdarabokkal, melyek a kiegészítők variálásával bármilyen stílust elbírnak. Ám nemcsak basic ruhadarabok léteznek, hanem szezonális alapöltözékek is, melyeket mindig el lehet sütni az adott évszakban, bárhol tartson is a divat. Az alábbi egyszerű szettek olyan jól kombinálható klasszikusok, melyek soha nem mennek ki a divatból, és bizony, minden ősszel terítékre kerülnek.

  • Megosztás:
hirdetés