A nyári cipődivat retró és nőies fazonokat vonultat fel. A papucsoké a főszerep, de a szandálok sem szorulnak háttérbe idén.

hirdetés

Nagyon izgalmas az idei nyári cipődivat

A szezonváltás általában a téli-tavaszi átmenetkor hoz nagyobb változásokat, ám úgy tűnik, hogy a kánikulaszezon elérkeztével sem hagy minket izgalmas fazonok nélkül a divat. Bár idén már tavasszal is bekopogtatott párszor a hőség, a változékony időjárásban még aligha lehetett előkapni a teljesen nyitott lábbeliket. Ám ideje a kiegészítők terén is felkészülni a nyárra, ami nem lesz nehéz, hiszen elképesztően izgalmas darabokat vonultat fel a kínálat.

A nyári szezon kedvence egyértelműen a magas sarkú papucs lesz, aminél nincs nőiesebb az aktuális repertoárban. Egyes fazonok az elegánsabb öltözékekhez is illeszkednek, de hétköznapibb kreációk ugyancsak akadnak a választékban. Az efféle lábbelik kosztümszettek, szoknyás összeállítások, de még laza nadrágok mellett is szuperül mutatnak.

A galériában mutatjuk, hogy mely fazonok szerepelnek a népszerűségi lista élén a 2024-es nyári szezonban. Bőven van miből válogatni, a sikkes és nőies darabok mellett a lezser és kényelmes lábbelik éppúgy teret kapnak idén.

 

A magas sarkú papucs mellett a tavalyi év kedvenc papucsfazonja is főszerepben van a nyári időszakban. Mondhatnánk, hogy ez a két véglet a listát tekintve, hiszen az egyikben magas sarkakon kell egyensúlyozni, a másik viszont ultralapos talpkialakítással van ellátva. Ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb, legideálisabb verziót, de az eltérő fazonokat váltogatva még sokoldalúbb lehet az öltözéked.

A nyitott sarkú sling szandálok és cipők, amelyek Letícia királyné kedvencei, hatalmas népszerűségnek örvendenek a szezonban. A retró fazon ugyanabban a formában tért vissza idén, ahogy az ötvenes-hatvanas években viselték a nők, s akár a mindennapok során, akár különleges alkalmakkor tökéletes választásnak bizonyulhat.

A lábujjas szandálok és a klumpák egy kissé megosztják a divatrajongókat, ám a nyári időszakban sem szorulnak háttérbe. A lábujjas, vékony pántos szandálok, bőrhatású, letisztult változatban kifejezetten elegáns viseletnek számítanak, miközben abszolút kényelmesek és remekül mutatnak a szoknyás, maxiruhás összeállítások mellett.

Természetesen a szimpla sneakereket sem kell elsuvasztani a szekrény mélyére, a miniszoknyás, ruhás szettek mellett is simán megállják a helyüket. Ha sokat kell sétálnod, akkor érdemes edzőcipőt választani az öltözéked mellé.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés