A fogyás első számú módja kétségtelenül a testmozgás, de emellett fontos, hogy olyan zöldségeket és gyümölcsöket is fogyassz, amelyek rostokkal javítják az emésztést, és vitaminokkal töltik fel a szervezetet. Ezek a zsírégető turmixok változatosan vonultatják fel azokat az alapanyagokat, melyek rendszeres sportolás mellett elősegítik a súlycsökkenést.

hirdetés

Zsírégető turmixok változatosan

A zsírbontáshoz elengedhetetlen a rost, ami jótékonyan hat a bélrendszer működésére, és elősegíti a felgyülemlett lerakódások kiürítését. Ezen kívül hosszú távú teltségérzetet is ad, így délig biztosan nem leszel éhes, ha egy rostokban gazdag smoothie-val indítod a napot.

Nagyon fontos még a fogyás elősegítésére a C-vitamin, valamint a zöld színű gyümölcsök, zöldségek fogyasztása az anyagcsere működésének serkentéséhez. Az alábbi receptek bővelkednek e három fő komponensben, úgyhogy, ha eredményesen akarsz megszabadulni a zsírtól, mindenképpen próbáld ki őket. Hogy ne mindig csak ugyan azt idd, beoszthatod egy hétre az alábbi recepteket, így minden nap más ízélményben lesz részed.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés