A hírességek gyakran változtatják a frizurájuk árnyalatát, az eredeti vörös haj azonban olyannyira megkapó, hogy többen inkább ragaszkodnak hozzá. Ez a négy színésznő semmi pénzért nem festetné a haját sem szőkére, sem pedig barnára.

hirdetés

A sztárok világában a gyakori hajszínváltás cseppet sem szokatlan. Egy-egy szerep kedvéért vagy egy új trend berobbanása miatt sokan változtatják meg a frizurájuk árnyalatát, sokszor pedig gyorsan vissza is váltanak az előző verzióra, ha nem nyerte el a tetszésüket az újítás.

Az elmúlt időszakban a vörös különböző árnyalatai rendkívül népszerűvé váltak, nem csak a hírességek kacérkodnak a dögös hajszínnel, a szalonokban nagyon sokan kérnek merészebb festést. A vörös tincsek varázsa megfoghatatlan, mégis érzékelhető. A gyönyörű tónus növeli a vonzerőt, fokozza a nőiességet és sejtelmes kisugárzást kölcsönöz viselőjének. Bár a vörös frizura hatalmas trenddé vált, ezek a színésznők nem csak a divat kedvéért ragaszkodnak tüzes árnyalatú tincseikhez.

Hírességek, akik imádják a vörös haj varázsát

Marcia Cross

Marcia Crosst el sem tudnánk képzelni más hajszínnel. A Született feleségek sztárja imádja dögös hajszínét, ami tökéletesen kiemeli világos szemeit és pozsgás arcát. A hajszín ugyan csak apró részlete a megjelenésnek, sokan két kezükön sem tudják megszámolni, hogy hány árnyalatot próbáltak már ki életük során, ennek ellenére nagyban meghatározza a kisugárzást. Marcia Cross esetében a vörös haj a karakterének a része, a mindennapi életében csakúgy, mint a filmvásznon, nélkülözhetetlen eleme a személyiségének.

Kép: Rachel Luna/FilmMagic/Getty Images.

 

Jessica Chastain

Jessica Chastain kiköpött Rapunzel, csak vörös hajjal. A gyönyörű színésznő ragaszkodik eredeti tüzes hajszínéhez, ami igazán különlegessé teszi megjelenését. A természetes vörös frizura egészen egyedi és izgalmas tud lenni, más-más fényviszonyok mellett teljesen különböző árnyalatokat mutat be a palettáról. Néha sötétebbnek, néha világosabbnak tűnik, de az is sokat számít, hogy az illető milyen színű ruhát választ a vörös tincsek mellé. Jessica Chastain esetében valóban hatalmas hiba lenne a hajfestés, elképesztően jól áll neki a gyönyörű, ragyogó vörös!

Kép: Kristina Bumphrey/Variety via Getty Images/Getty Images.

 

Isla Fisher

Isla Fisher egy 2021-es Marie Claire-interjúban számolt be arról, hogy nem mindig szerette a vörös haját. Tinédzserként szeretett volna inkább elvegyülni a tömegben, ám a hajszíne miatt erre esélye sem volt. Később rájött, hogy a gyönyörű, tüzes tónus teszi igazán egyedivé a megjelenését, a mesés vörös ráadásul kifejezetten jól áll neki. Hatalmas szerencse, hogy nem szánta rá magát a hajfestésre, kár lett volna tönkretenni az egészséges, rugalmas tincseit.

Kép: Nathan Congleton/NBC via Getty Images/Getty Images.

 

Julianne Moore

Julianne Moore szintén természetes vörös, s úgy tűnik, hogy esze ágában sincs hajszínt váltani. A gyönyörű színésznő karakteréhez hozzátartozik a tüzes vörös árnyalat. A dögös tónus érdekessége, hogy a visszafogott, hófehér babaarc mellett is tud érvényesülni, de cseppet sem teszi túlzóvá vagy tolakodóvá a megjelenést. Fokozza a nőiességet, fókuszba helyezi a vonzerőt, miközben egyedi és különleges megjelenést kölcsönöz.

Kép: Emma McIntyre/WireImage/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Rachel Luna/FilmMagic/Getty Images.

Cikkfotók: Rachel Luna/FilmMagic/Kristina Bumphrey/Variety via Getty Images/Nathan Congleton/NBC via Getty Images/Emma McIntyre/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés