A Viktor & Rolf tervezőpárosa megalkotta azt az őszi ruhát, ami után valószínűleg sok fáradt nő fog epekedni. Mivel egy couture-kreációról van szó, be kell érnünk azzal, hogy csak álom marad.

Bár az őszi fáradtság nem csupán az anyákat érinti, feltételezzük, hogy nekik picit nehezebben indult a szeptember, miközben egy, két vagy több gyereket kellett visszarántaniuk a henyélős nyári szünet lazaságából. Valószínűleg ők örülnének a legjobban a Viktor & Rolf divatház legújabb couture alkotásának, mely nem kimondottan szép, mégis mágnesként vonzza az embert.

A haute couture kollekciókra a legkevésbé sem jellemző, hogy praktikus öltözékeket vonultatnának fel, ám ezt a darabot most különösen annak érezzük, hiszen bármelyik álmos reggelen szívesen belesüppednénk puhaságába.

Igaz, elég nagy feltűnést keltenénk vele a villamoson, és viselhetőség szempontjából pillekönnyűnek sem saccoljuk ezt a párnás kabátot, de legalább több helyünk lenne a tolongó tömegben.

Az árát sajnos nem tudjuk, de valószínűleg borsos, hiszen egy különleges kollekció darabja. Ki az, aki szívesen beruházna rá? Én úgy érzem, nagy hasznát tudnám venni.

  • Megosztás:
hirdetés