A toka megjelenését legtöbben az elhízáshoz kötik, pedig bárkinél előfordulhat, ha az áll alatti izomzat meggyengül. Hajtsd előre a fejed, és nézd meg, nálad is jelentkezik-e a nyaki zsírpárna.

Bár az Instagram tele van profi beállítású képekkel, melyeken mindenki tökéletesnek tűnik, bizony, elég sok olyan szelfipozíció akad, mely a legtöbb nő számára előnytelen. Próbáld meg lefényképezni magad hanyatt fekve úgy, hogy a fejedet és az álladat picit előretolod, hogy belenézz a kamerába. Ilyenkor sokaknál előbukkan az egyébként láthatatlan toka, amit senki nem akar látni a róla készült képeken.

Ha úgy látod, nálad is ott van az a kis áll alatt megbúvó, zavaró zsírpárna, az alábbi módszerrel sokkal egyszerűbben megszabadulhatsz tőle, mint azt gondolnád. Nemcsak a plasztikai műtét jelenthet megoldást, hanem egy speciális gyakorlatsor, mely erősíti a nyaki izmokat, és kisimítja az áll alatti bőrt, így a megereszkedett „pulykanyak” jelenségre is tökéletesen alkalmazható.

Csak napi három percet kell rászánnod a feladatokra, és, ha rendszeresen végzed, végleg megszabadulhatsz a kis puklitól, mely vastagabbá teszi a nyakad. Arról nem is beszélve, hogy garantáltan ránctalan lesz rajta a bőr!

  • Megosztás:
hirdetés