A Valentin-napi cécót sokan nem kedvelik, hiszen legtöbben úgy tartják, ez is csak egy ügyes marketingfogás, mely ráadásul gyakran fordul cukormázas giccsparádéba. Mi is tisztában vagyunk vele, hogy az üzletek rengeteget profitálnak ebből a napból, de ugyanúgy karácsonykor sem mulasztják el megcélozni a vásárlókat, amikor rendjén valónak érezzük a vásárlási dömpinget. Tömeghipnózis ide vagy oda, a Valentin-napot úgyis fel lehet fogni, hogy egy jó alkalom az ünneplésre, mely kimozdítja az embert a megszokott hétköznapokból.

Bár lehet azzal érvelni, hogy a szerelmeseknek minden nap különleges, és nemcsak egy kijelölt időpontban lehet romantikázni, gyertyafényes vacsorára menni vagy szexi fehérneműbe bújni, a mindennapok általában nem így zajlanak, ezért jó olykor megállni, és megadni a módját az együtt töltött időnek.

Szerencsére sok olyan üzlet akad, mely nem a szívecskékre, plüssállatkákra és a felfújt körítésre helyezett hangsúlyt, hanem a nőiességet, a szenvedélyt és csábítást vette alapul, amikor összeállította a Valentin-napi kapszulakollekcióját. Ezekből válogattuk össze a különösen jól sikerült darabokat.

  • Megosztás:
hirdetés