Jennifer Lawrence számtalanszor kifakadt már, hogy mennyire bosszantja, ha a túlzásba vitt retusálással megváltoztatják vonásait. Érdekes, a Dior kampányai nem szúrják a szemét.

Jennifer Lawrence 2012-ben kötött szerződést a Dior-divatházzal, amikor igencsak borsos összegért cserébe, elvállalta a nagykövet szerepét. A színésznő azelőtt gyakran szóvá tette, hogy nem bírja jó szemmel nézni, ha a róla készült fotókat túlzottan manipulálják. Teljesen meg tudjuk őt érteni ebben az ügyben, hiszen olyan típusú nő, akit sokan a természetes kisugárzása miatt szeretnek.

A 28 éves Jennifer Lawrence cseppet sem szorul feljavításra, hiszen makulátlan a bőre, és az alakjával sincs semmi gondja. Nem véletlen, hogy kihasználva népszerűségét, a Dior sem igazán akarta elengedni a kezét, így nemrégiben újra felmelegítették kapcsolatukat a szőke színésznővel.

Jennifer Lawrence szerepel a képen, csak épp nem őt látjuk

A 2018-as Dior-kampányokban csak Jennifer Lawrence szerepel, de hiába sikerültek nagyon jól a fotók, szinte mindegyiknél szemet szúr az épp elégnél jóval több retusmunka, aminek titkon biztosan nem örül a színésznő, de újabban valahogy nem ad hangot az elveinek. Úgy tűnik, a Dior kedve szerint változtathatja viaszbabává vagy éppen kamaszlánnyá, mindez már nem veri ki nála a biztosítékot.

Pedig biztos felszaladt a szemöldöke, amikor meglátta a francia divatház új illatának, a Joy by Dior parfümjének kampányát: lehet, hogy még ő sem ismert rá saját magára, hiszen jelentősen átszabták az arcát a grafikusok. Jennifer Lawrence mandulavágású szemeit tágra nyitották, és az orra is elég fura a képen. Hogy erre mi szükség volt, azt végképp nem értjük, hiszen a színésznőn retus nélkül is minden rendben, így viszont felismerhetetlen a nagyközönség számára.

  • Megosztás: