Az őszi couture bemutatók kapcsán az egyik legtöbbet emlegetett esemény valószínűleg a Chanel-bemutató zárása lesz, ahol maga a mester, Karl Lagerfeld sétált végig egy gyermeket váró modell oldalán.

Lagerfeld megszelídült?

A német zseni sohasem kedves természetéről volt híres, üzente már Adele-nak, hogy le kellene fogynia, és Angela Merkel öltözködéséről is volt pár keresetlen szava. Lehet, hogy marketingesei figyelmeztették, hogy ez nem jó irány, de az utóbbi időben mintha megszelídült volna, bár lehet, hogy ezzel a lépésével is provokálni szeretett volna.

A ruha maga középkori szabású, de van benne egy kis csavar, ami rajzfilmszerűvé teszi. A palást és a nyakmegoldás csak fokozza a múltidéző hatást. Asleigh Good valóban terhes, és a hetedik hónapban van, felvonulásuk Karl Lagerfelddel osztatlan sikert aratott. A divattervező elmondta, hogy szereti a babát váró nőket, a modellt pedig nagyon elegánsnak és nemesnek találta a krepdesin ruhában.

Egyébként több hasonló szabású ruha is felvonult a kifutón az esküvői ruha szekció részeként, igaz, ezeket már nem gyermeket váró modellek mutatták be. Mindegyikben közös volt a kerekített szabásvonal és a nemes anyagok használata.

  • Megosztás:
hirdetés