Nem láttuk még ennyire nőiesnek a szőke színésznőt. A képek láttán el tudnánk képzelni egy olyan szerepben, amelyben megcsillanhat a benne rejlő elegancia és végzetes vonzerő.

Kate Hudson gyönyörű nő, de valljuk be őszintén, nem egy dívaalkat. Kisugárzásában van valami csibész, gyermeki báj, ami igazán különlegessé teszi őt, ám épp emiatt nehezen azonosítható egy hűvös, végzet asszonya típussal, aki titokzatos és megközelíthetetlen, és kifinomult eleganciája mögé rejti az örökké kontroll alatt tartott szenvedélyét.

A Net-a-Porter Edit magazinjának megkapó fotósorozata a „The Golden Girl „címet kapta, és az ötvenes évek glamúr hangulatát idézi meg. Kate Hudson egy unatkozó, ám nagyon divatos dúsgazdag hölgy pillanatait mutatja be, és szerintünk nagyon jól áll neki ez a szerep. Jól hozza a tőle távol álló figurát, első pillantásra rá sem ismertünk.

Nemrég egy szerep kedvéért kopaszra borotváltatta a fejét, így még erősebb a kontraszt a korábban készült képek és a színésznő valós énje között.

  • Megosztás:
hirdetés