Marion Cotillard mindig is szép volt, ám most nagyon szexi stílusra váltott. Szőke bob frizurájával fiatalosabb és vagányabb, mint valaha.

Az elmúlt években elképedve figyelhettük, ahogy Marion Cotillard kinyílik, mint egy virág, mely eddig nem mutatta meg az összes színét és szirmát. A kétgyermekes, 42 éves színésznő korábban is észrevehető jelenség volt, ám úgy tűnik, egyre pimaszabb és vagányabb stílusra váltott át az évek során.

Ha valaki, hát ő a javára fordítja az életkorát, és nemesedik, érik, mint a jó bor. Bár nem most szőkült ki egészen a haja, ezzel a bob frizurával, mellyel a cannes-i filmfesztiválon is láthatta a nagyközönség, igazán betalált.

Ebben a hónapban a francia Grazia magazin borítójáról is ő mosolyog vissza sejtelmesen, alig sminkben, kissé kócos hajjal. A divatfotókon Marion úgy fest, mint egy bakfis leányzó: falatnyi sortban, farmerban és pólóban pózol. Pedig nem sok retust alkalmazott a magazin, és a sminkkel sem estek túlzásba, karcsú, feszes alakját pedig Cannes-ban is megmutatta a színésznő, egy sokat sejtető, jól szabott ruhában.

  • Megosztás:
hirdetés