A teltkarcsú modell karrierje és szépsége is a csúcson pörög. Ilyen egy harmincas nő, aki elégedett önmagával, és cseppet sem akar soványabb lenni.

Ashley Graham az elmúlt években nemcsak az egyik legsikeresebb plus size modellé, hanem nők százezreinek a példaképévé nőtte ki magát. Magabiztos kisugárzásával és a közösségi portálokon bevállalt őszinte fotóival sokakat megtanított arra, hogy a szépség nem formákhoz, idomokhoz, kilókhoz és méretekhez kötött.

Hanem olyasvalami, ami elsősorban belülről jön, de ugyanakkor egy döntés is: ha egy nő ismeri az előnyös adottságait és a korlátait, képes arra, hogy kihozza magából a legtöbbet. Ő folyamatosan ezt teszi, és szinte döbbenetes, hogy még egy farmer-póló összeállításban is milyen lehengerlően szexi tud lenni.

Pláne, ha még a nőiesség minden eszközét is bedobja, a kacér mosolytól az elegáns, ám dögös ruhákig! A Harper’s Bazaar augusztusi címlapján és divatanyagában pontosan ezt tette a teltkarcsú modell, akiről nagyon felszabadult képsorozat készült a magazin kedvéért. Ashley Graham egy picit már a csillogó őszi divatot is előrevetíti, és olyan különleges ruhákat visel a Dolce & Gabbana, a Versace, a Marina Rinaldi, a Prabal Gurung és a Galvan kollekciójából, melyek bulizásra csábítanak.

  • Megosztás:
hirdetés