A kilencvenes évek rövid fazonú, átlapolt felsői újra divatosak, és ezeket a topokat nem nagy ördöngösség otthon elkészíteni. Még varrógépre sem lesz szükséged.

Egy teljesen egyszerű, szűk fazonú felső a legtöbb ruhaüzletből olcsón beszerezhető, és tulajdonképpen nem is nagyon kell keresgélni. Mindenki szekrényében akad egy-két basic darab, bár ebben az esetben az is fontos, hogy ne legyen túl viseltes. Inkább olyat válassz, ami az állapota miatt még nem szorul leselejtezésre, de esetleg már meguntad.

Lehet hosszú, rövid, vagy ujjatlan fazon, a lényeg, hogy legalább a csípődig érjen a hossza, hogy könnyen kiszabhasd belőle a kívánt topot. Szintén nem elhanyagolható tényező a ruhadarab anyaga: semmiképp se legyen foszlós, kötött, illetve rossz minőségű, különben muszáj lesz elszegned. A bordázott felületű, rugalmas felsők a legalkalmasabbak az átalakításhoz. A videón láthatod, hol kell bevágnod az anyagot, hogy egy ilyen szuper, megkötős felsőt kapj, mely jól passzol a magas derekú nadrágokhoz.

  • Megosztás:
hirdetés