Felbolydult az internet a színésznő fürdőruhás képeinek láttán, hiszen Susan Luccinak a hetvenen túl, retusálás nélkül is irigylésre méltó a teste. Rögtön szóba került a plasztika, de nem attól néz ki ennyire fantasztikusan.

A Harper’s Bazaar a napokban felfedte legújabb képanyagát, melyet a 71 éves Susan Luccival készített el. A színésznő egy szexisen kivágott és mélyen dekoltált, karcsúsított, egyrészes fürdőruhában mutatta meg magát, természetes valójában.

Susan Lucci elképesztően jó formában van, korához képest még mindig feszes, és ezt nem utómunkálatokkal érték el a fotókon. Látszik, hogy majd szétveti az életenergia, így nem lepődtünk meg a mottóján, miszerint az öregedés valójában egy lelkiállapot. Magyarázata szerint, attól függ, gyorsan vagy lassan öregszünk-e, hogy hogyan érezzük magunkat a bőrünkben. Azért persze tenni is kell, hogy meglegyen a kellő lendület, és testileg-lelkileg kicsattanjunk az egészségtől.

A színésznő húsz éve a Pilates híve, és meggyőződése, hogy a Pilates Pro Chair programnak köszönheti bomba alakját. A Pilates Pro Chair egy otthon alkalmazható kis berendezés, melyen különféle feladatokat kell elvégezni a karcsúság és feszesség megőrzésének érdekében. Lucci már annyira belejött, hogy egy DVD-t is megjelentetett a személyes edzéstervéről, amit a kedvenc és leghatásosabbnak vélt gyakorlataiból állított össze.

Bevallása szerint az étrendje éppolyan szigorúan megtervezett, mint a napi mozgásrutinja. Évek óta nem fogyaszt gyors- és készételeket, felhagyott a tészta- és kenyérevéssel is, és csak nagyon ritkán csusszan be a napi étkezésébe desszert vagy nassolnivaló. Az alkoholt szintén kiiktatta az életéből, alkalomadtán, ünnepi összejöveteleken elfogad egy pohár pezsgőt, de úgy különösebben nem érzi a szeszes italok hiányát.

Mivel a megjelenése erősen meghazudtolja a korát, Susan Lucci gyakran megkapja a kérdést, hogy élt-e valaha a plasztika lehetőségével. A színésznő őszintén bevallotta, hogy a testét rendszeres edzéssel tartja karban, az arcbőre megereszkedése ellen azonban időnként meglátogat egy dermatológust, aki egy új, egészen természetes hatású botoxeljárással kezeli a bőrét. Ez a módszer nem fagyasztja le az arcizmokat, megmarad a mimika, és az eredménye sem ordít messziről.

A fürdőruhás képeihez csak annyit fűzött hozzá, hogy, ha valaki erős, szép, és jól karbantartja magát, senkit sem érdekel a kora.

  • Megosztás:
hirdetés