Manapság semmi nem egyértelmű a divatban: a vagány, maszkulin vonal is lehet nőies, a rockos stílus eleganciát sugallhat, a retró átfordulhat ultramodernbe, a sportos lazaság pedig finomságot, lágyságot és könnyed, bájos nőiességet tükrözhet. Mindezt a kiegészítők játékával érheted el, illetve az sem mindegy, hogyan rétegezed, és milyen apró részletekkel fűszerezed az öltözéked.

A spanyol Suite Blanco márka fiatalos lendülettel elegyíti a hétköznapi, nőies eleganciát a rockos és sportos vagánysággal: gyakorlatilag olvasztótégelybe dobja a fő trendeket, de stílusmixei sohasem hivalkodóak és bazáriak. Őszi-téli kollekciójukhoz több kampányanyag készült, melyek jól érzékeltetik, hogy a kiegészítők mekkora hatalommal bírnak.

Második kampányukban kifejezetten utcai öltözékeket állítottak össze, melyeknek cseppet sem különlegesek az alapdarabjai, ám a gallérdíszek, a kesztyűk, a környakláncok és a szegecses táskák egyedivé varázsolják őket. A képeken a gyönyörű szlovák modell, Michaela Kocianova szemlélteti a legfontosabb téli trendeket, melyeket különféle stílusverziókban értelmezett a spanyol brand. A fotósorozat nagyon inspiráló, remek ötletekkel szolgál!

  • Megosztás:
hirdetés