A Wella Professionals új arcaként tündököl a népszerű HBO-sorozat színésznője. Sophie Turner saját bevallása szerint sokat köszönhet szép hajának.

A csodás, vörös tincsekkel megszokott Sophie Turner tavaly szőkére változtatta hajszínét, és ez a lépése szinte sokkolta a Trónok harca rajongóit. A sorozatbéli karaktere, Sansa Stark hófehér bőrével, kék szemével és vörös hajzuhatagával olyan, mint egy porcelánbaba.

Ám az életben Sophie magabiztosabbnak érzi magát szőkén. Nemrég a Vogue-nak bevallotta, teljesen másképp sminkel, más színekbe öltözik, és más személyiségjegyei kerülnek előtérbe, amióta babaszőkére váltott. A Wella újdonsült nagyköveteként hajápolási szokásairól is beszélt.

Nem csodálkozunk rajta, hogy gyönyörű hajával megnyerte magának a Wellát. Egyébként a Louis Vuitton őszi kampányában is feltűnik a színésznő.

A Trónok harca sorozatban ilyen dögös, vörös hajszínnel tűnt fel.

 A Wella Professionals forgatásán.

Minden másnap mossa a haját, és a Wellától a Thermal Image hővédő spray a kedvenc terméke, hiszen mindig kiegyenesíti tincseit, mert úgy sokkal fényesebb a hajzuhataga.

Szerinte a haj nagyon fontos, fazonja, színe meghatározhatja karakterünket. Egyébként a Hunstville című film kedvéért változtatott vörös hajszínén.

  • Megosztás:
hirdetés