Sokan csak szépészeti célra használják a sminket, ez a nő azonban túlmegy azon, amit mi lehetségesnek gondolunk. Bárkivé képes átalakulni egy kis festék segítségével.

Promise Tamang kaméleonnak és sminkmágusnak vallja magát az Instagramon, és még csak nem is túloz. A fiatal nő ördögien bánik a sminkecsettel, hiszen nemcsak a bőrszínét, az arcformáját éppúgy képes megváltoztatni különféle arcfestési technikák alkalmazásával.

Legutóbb Maghan Markle bőrébe bújt, szinte szó szerint, hiszen alaposan kifestve a megtévesztésig hasonlít az újdonsült hercegnére. A sminkmester tökéletesen leutánozta Meghan hercegné menyasszonyi sminkjét, ám ennél még többet tett: ügyes árnyékolással az arcformáját és a vonásait is teljesen átalakította.

A fiatal sminkmágus egyéb illúziókra is képes egy kis festékkel: volt már Mariah Carey, Disney-hercegnő, sőt, még a hófehér bőrű, vörös hajú Ed Sheeran fizimiskáját is magára pingálta.

Ha kell, keskenyebb arcot, nagyobb szemeket vagy más bőrszínt varázsol magának, és még Bratz divatbabaként is teljesen hiteles. Csak ámulunk a képein, tényleg hihetetlen, hogy mit tesz a smink ereje!

  • Megosztás:
hirdetés