Sok új őrület tört már be a divatba, de olyanról még nem hallottunk, hogy egy márka egy múzeumot invitált volna együttműködésre kollekciójának elkészítéséhez.

A Vans új kollekcióját csak üdvözölni és imádni lehet, hiszen minden elemével arra törekszik, hogy a fiatalok körében is népszerűvé tegye a festőművészetet. A divat és a művészet számos ponton találkozott már, és voltak nagyon jó, illetve kevésbé befogadható próbálkozások arra vonatkozóan, hogy híres festmények miként jelenhetnének meg ruhákon és kiegészítőkön.

Lehet, hogy a Vans ötlete már nem új keletű, de lényegesen egyedi abból a szempontból, hogy a cég nem gondolta túl a történetet, egyszerűen legyártotta a szokásos cipő- és ruhafazonjait, melyek most kivételesen Vincent Van Gogh emléke előtt tisztelegnek.

A márka az Amszterdamban található Van Gogh Múzeumot vonta be a gyártási folyamatokba, együttműködésükkel pedig igazán stílusos kiegészítőket és ruhadarabokat keltettek életre. A holland festőművész számos alkotása felkerült cipőkre, pólókra, kapucnis pulóverekre és baseballsapkákra, a kapszulakollekció kreációit pedig Vincent Van Gogh aláírása fémjelzi. A gyűjtemény augusztus 3-ától lesz elérhető a Vans weboldalán, valamint az amszterdami múzeum boltjában.

 

  • Megosztás:
hirdetés