Selena Gomez nevének hallatán szinte mindenki automatikusan a Disney- csatornára asszociál, és a tizenéveseken kívül nem sokan veszik komolyan az énekes-színésznőt. A lassan 22 éves sztár talán ezt unta meg, mert az utóbbi hónapokban feltűnő stílusváltáson ment keresztül. 

Remekül kihasználja származásából fakadó adottságait, hiszen mexikói édesapjától és félig olasz édesanyjától mediterrán külsőt örökölt: a dús, sötét hajkoronája mellé bronzos árnyalatú, makulátlan bőrt is kapott. Alakját is sokan irigylik, és, bár eddig is tudta, hogyan öltözködjön, az utóbbi időben még jobban hangsúlyozza előnyös tulajdonságait.

Selena hétéves korában vált ismertté a kicsiknek szóló Barney és barátai című sorozattal, majd gyerekszínészből tinisztárrá vált, amikor megkapta a Varázslók a Waverly helyből című Disney-sorozat egyik főszerepét. Zenei karrierje is nagyjából ekkor indult be, és mára már szinte nagyobb szerepet játszik az életében, mint a színészet.

Tavaly év végén hosszú idő után szakított barátjával, Justin Bieberrel, és azóta szinte követhetetlen a viszonyuk. Selena viszont azt nyilatkozta, mostantól szívesebben ismerkedne érettebb férfiakkal, hiszen ő is sokat komolyodott – ami a külsején is meglátszik.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés