A vixen edzésprogrammal komplex önmegújításban lehet részed: amellett, hogy fogyaszt, építi az önbizalmat, és testileg-lelkileg felszabadít. Miamiban imádják a nők!

Ha a súlyvesztésen kívül az is fontos számodra, hogy torna közben csodásan érezd magad, a vixen edzés biztosan magával ragad. Eredetileg önbizalomhiányban szenvedő nőknek találták ki, akik a hétköznapokban elveszítették kapcsolatukat a nőiességükkel – konkrétan olyanoknak, akik csupán túlhajszolt munkaerőnek, megcsalt feleségnek, elhagyott barátnőnek vagy lestrapált családanyának érzik magukat.

Az edzésprogram igen erősen ötvözi a táncelemeket a kardió gyakorlatokkal, így fizikailag elég izzasztó, de mivel nagyjából úgy érzi magát az ember a tornafeladatok közben, mintha minden erejével egy diszkóban tombolná szét magát, a lelki fröccstől meg sem érzi a kemény leterhelést. Miamiban szexi tornadresszekben, belőtt séróval, komplett sminkben járnak a nők vixen edzésekre, melyek általában hangulatvilágításban telnek.

Állítólag a vad csípőtekergetések közepette mindenki felfedezi a benne rejlő Rihannát, Selena Gomezt, vagy akárkicsodát, akit tánctudása és nőiessége alapján is példaképnek tekinthet. Az edzések következtében pedig nemcsak a test formálódik át, hanem a fásult lélek is megújul: az, aki rendszeresen gyakorolja ezt a mozgásformát, vidámabbnak, pozitívabbnak, erősebbnek érezheti magát.

  • Megosztás:
hirdetés